Evaluatie 2 uur les 136 €

Les en examen 272 €

Examen, voorbereiding en begeleiding

Voorbereiding op het examen hangt natuurlijk sterk af van hoe ver je bent gevorderd met het oefenen.

Evaluatie: Misschien ben je al een tijdje aan het oefenen en wil je weten waar je staat. Hiervoor kan je een evaluatieles doen. Bij een evaluatieles worden een hele reeks zaken bekeken die van belang zijn voor het examen. Op het einde kan ik dan een advies geven over de goede zaken en die waar nog werk aan is. Merk op dat ik advies kan geven over de zaken waar nog oefening nodig is maar op 2 uur is er geen tijd om nieuwe zaken aan te leren.

Repetitie: Hierbij simuleren we een examen en overlopen we alle zaken die op het examen ook voorkomen. Ook hier wordt een evaluatie gedaan met een advies op het einde maar er wordt meer gekeken naar het verloop van het examen en wat er op dat moment van de kandidaat wel en niet wordt verwacht. Deze les is ideaal om te doen de week voor dat je examen met je eigen begeleider gaat doen.

Examenbegeleiding: Je kan ook met mij het examen zelf doen. Dit doe ik echter alleen met mensen waarvan ik weet dat ze ook klaar zijn om examen te doen. Een begeleiding gaat altijd gepaard met een les de week ervoor. Mocht je rijden echt niet toereikend zijn kan de examenafspraak nog worden uitgesteld. Een les vooraf in combinatie met een examenbegeleiding duurt dus minimaal 4 uur.

Ik doe examens in het examencentrum van Eeklo of Gent en wil je dit met mij doen maken we gezamenlijk een afspraak daarvoor. Hou er rekening mee dat er door de Covid lockdowns lange wachtrijen zijn ontstaan. Tegenwoordig moet je soms 4 tot 6 maand vooraf al een afspraak maken.

Evaluatie

  • Een all-round les als evaluatie en voorbereiding op het examen. Waar moet nog op gewerkt worden om examenklaar te zijn.
  • 1 les, 2 uur
136 €

Repetitie

  • Wat houdt het examen eigenlijk in.
  • Een algemene repetitie van het praktijkexamen inclusief alle maneuvers in detail.
  • 1 les, 2 uur
136 €

Examenbegeleiding

  • Een les en direct erna met mij het examen doen.
  • Examenbegeleiding is alleen mogelijk na een evaluatie waaruit blijkt dat je er inderdaad klaar voor bent.
  • 2 uur les en begeleiding
272 €

Tweemaal niet geslaagd: Indien je twee maal niet bent geslaagd voor het praktijk examen moet je verplicht eerst 6 uur les volgen. Hierna kan je terug tot twee maal deelnemen aan het praktijkexamen.

Voorlopig rijbewijs vervallen: Indien je voorlopig rijbewijs vervalt voordat je bent geslaagd voor het praktijkexamen kan je nog wel examen doen. Je moet dan echter minimaal 6 uur les volgen en met de rijschool het examen doen.

Erkenning is rond: nr. 2866   Vanaf nu zijn dus ook lessen met attest mogeljk.
Autorijschool Erik Bogaert, Groenplein 16 , 9060 Zelzate (tijdelijk gesloten voor verbouwing)