2 uur les en examen 304 €

Examen: examenbegeleiding

Examenbegeleiding bestaat uit een les voor het examen met aansluitend het examen zelf. Je doet daarbij het examen met de auto van de rijschool en de lesgever als begeleider. In de meeste gevallen gaan we naar het examencentrum in Eeklo.

De afspraak voor het examen moet door de rijschool worden gemaakt. Voor Eeklo heeft Rijschool Bogaert vaste examenafspraken op maandagmiddag of vrijdagochtend. Een examen op een andere dag of tijd (of ander examencentrum) kan worden aangevraagd maar hangt af van de beschikbaarheid van examens op het examencentrum.

De les voor het examen is een repetitie als voorbereiding. De diverse onderdelen worden overlopen met uitleg over de bijhorende details. Je kan ook opnieuw wennen aan de auto als je lessen al een tijd geleden zijn. Merk op dat een repetitie er vanuit gaat dat alle onderdelen reeds gekend zijn. Tijd om nog iets nieuws aan te leren is er niet, dat moet in voorgaande lessen gebeuren. De les stopt op het examencentrum en na inschrijving en de risicoperceptietest (en een korte pauze) start het praktijk examen.

Inschrijven

(*) Vanaf 1 januari 2023 gaat de prijs voor een rijles van 68 € per uur naar 76 € per uur.
Deze prijsverhoging volgt de algemene inflatie voor 2022